Limhamns Kött & Vilt’s Studentbuffé

Lyxa till det på studenten och beställ din studentbuffé från oss!

Beroende på hur mycket eller lite du vill göra själv kan du använda tillvalsmenyn för att lägga till tillbehör samt kött och fisk till buffén.
Priserna är portionsanpassade. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

från 149 kr / per kuvert


Grillmeny

Njut av maten, dina gäster och vädret! Vi tar hand om grillen där lättrökt gris från Karlfälts gård ligger och krispar till sin svål. Vi tar hand om maten så ni kan njuta av kvällen på bästa sätt.

Priserna är portionsanpassade och minimum antal är 30 personer. Beställning bör ske minimum 3 arbetsdagar i förväg. I priset ingår det en kock som kommer och grillar menyn. Serveringspersonal ingår inte.

jamie-street-420851.jpg

Limhamns egna buffé 

I menyn hittar du Västerbottenpaj med gräslök, gräddfil & färskmald svartpeppar, färsk salccicia på ungtupp med parmesan, husets salami med marinerade oliver, vår egna leverpastej med cornichons, färskpotatissallad med säsångens primörer och chockladmoussé med färska bär & riven choklad.

Priset är portionsanpassat och minimum antal är 10 personer. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

295kr/per kuvert


Catering à la carte

I vår à la carte meny kan du välja mellan några av kökets klassiska rätter med en variation av allt ifrån hängmörad Hereford ryggbiff och lamytterfilé till rådjurssadel och stekt duva.

Välj fritt bland våra förrätter, huvudrätter och efterrätter. Priserna är portionsanpassade och minimum antal är 6 personer. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

Trerätters från 393kr - 483kr/per kuvert


BESTÄLL CATERING