Dags för MårtensGÅS!

Beställ vår gåsmeny till höstens stora högtid.

gasmeny.jpeg

Hel Gåsmeny

I menyn får du svartsoppa med hemlagad Mårtens leverkorv till förrätt, stekt gås med hemlagad sås, rödkål, råstekt potatis och äpple/sviskon till huvudrätt och hemlagad äppelkaka med krämig vaniljsås till efterrätt.

Priset är portionsanpassat. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

355kr/per kuvert

GÅS MED TILLBEHÖR

Stekt gås med hemlagad sås, rödkål, råstekt potatis och äpple/sviskon. 

Priset är portionsanpassat. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

255kr/per kuvert


Grillmeny

Njut av maten, dina gäster och vädret! Vi tar hand om grillen där lättrökt gris från Karlfälts gård ligger och krispar till sin svål. Vi tar hand om maten så ni kan njuta av kvällen på bästa sätt.

Priserna är portionsanpassade och minimum antal är 30 personer. Beställning bör ske minimum 3 arbetsdagar i förväg. I priset ingår det en kock som kommer och grillar menyn. Serveringspersonal ingår inte.


Limhamns egna buffé 

I menyn hittar du Västerbottenpaj med gräslök, gräddfil & färskmald svartpeppar, färsk salccicia på ungtupp med parmesan, husets salami med marinerade oliver, vår egna leverpastej med cornichons, färskpotatissallad med säsångens primörer och chockladmoussé med färska bär & riven choklad.

Priset är portionsanpassat och minimum antal är 10 personer. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

295kr/per kuvert


Catering à la carte

I vår à la carte meny kan du välja mellan några av kökets klassiska rätter med en variation av allt ifrån hängmörad Hereford ryggbiff och lamytterfilé till rådjurssadel och stekt duva.

Välj fritt bland våra förrätter, huvudrätter och efterrätter. Priserna är portionsanpassade och minimum antal är 6 personer. Beställning bör ske minimum tre arbetsdagar i förväg.

Trerätters från 393kr - 483kr/per kuvert


BESTÄLL CATERING